A LED VILÁGÍTÁS SZAKÉRTŐJE | S-LIGHTLED VILÁGÍTÁSTECHNIKA

Legyen kivitelezői, vagy viszonteladói partnerünk: Viszonteladói program

Termékek
Szűrés
Ár
429 Ft - 23 500 Ft
Termék státusza

NORDIC GLOBAL TRAC PRO 3 FÁZISÚ SÍNRENDSZER

GLOBAL TRAC PRO HÁROM FÁZISÚ BŐVÍTHETŐ SÍNRENDSZER. A legnépszerűbb háromfázísú sínrendszer Európában a NOKIA XTS rendszer. Egyedileg szabályozható áramkörök, egyszerű szerelhetőség, könnyen változtatható moduláris megoldás a változó igények alapján utólag is egyszerűen bővíthető.

Szűrés

Piacvezető és úttörő az alumínium sínrenszerek terén.

A Nordic Aluminium kiváló minõségû alumínium profilok és komponensek tervezését, gyártását és értékesítését végzi. A cég a világ vezetõ világítási áramvezető sín gyártója. A piaci vezetõ szerep 40 év tapasztalatának és a tervezésre és K+F munkára történt céltudatos beruházások eredménye.

A hatékony és pontos vevõkiszolgálás a Nordic Global Aluminium tevékenységének alapja. A sikeres üzlet a hosszú távú partneri kapcsolatokban keresendõ, amelyekben az ügyfelekkel kiépített szoros együttmûködés a legfontosabb a szolgáltatási lánc minden pontján. A magas minõsági színvonalú standardoknak és az alumínium egyedülálló tulajdonságainak innovatív felhasználása a Nordic Alumínium fontos üzleti elvei - akár egy termék tervezésérõl, akár annak gyártásáról vagy tökéletesítésérõl legyen is szó. Ez az oka annak, hogy a cég jelszava: a "Minõség a fókuszban"

Minden üzlet és iroda más megvilágítást igényel!

Segítünk a világítás megtervezésében, amennyiben szeretne egy nagyobb fejlesztést, természetesen lehetősége van árajánlatot kérni tőlünk. Munkatársainkkal minden fontos információt egyeztetve a legjobb ajánlatot biztosítjuk cégének!

Miért minket válasszon?

Gyors szállítás

Kedvező árak

Minőségi termékek

Biztonságos
vásárlás