A LED VILÁGÍTÁS SZAKÉRTŐJE | S-LIGHTLED VILÁGÍTÁSTECHNIKA

Legyen kivitelezői, vagy viszonteladói partnerünk: Viszonteladói program

Termékek
LED Smart Tuya Mennyezeti lámpa 24W RGBW Modee

LED Smart Tuya Mennyezeti lámpa 24W RGBW Modee

Jelenleg nem rendelhető
Cikkszám: EPINMSL
10 990 Ft
Jelenleg nem rendelhető
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Nyomtat
Kérdés a termékről
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron:

Kérdezne a termékkel kapcsolatban? Segítünk: 0670 940 9205

Információk a termékről

280 mm átmérőjű kör alakú mennyezeti lámpa, mellyel igazán hangulatossá teheti otthonát. Használatakor széles skálán (2700K-6000K) tudja állítani a fény színhőmérsékletét, attól függően, hogy éppen milyen a hangulata, vagy milyen tevékenységet végez.
Ha dolgozik, vagy tanul érdemesebb egy hidegebb tónusú színhőmérsékletet választania (4000-6000K), mely segítségével éberebb tud maradni, azonban pihenéshez, vagy egy romantikus vacsorához már a melegebb színű fényeket ajánljuk (4000K alatt).
Nemcsak a színhőmérsékletét tudja állítani, hanem 16 millió szín közül választhatja ki, hogy milyen színben pompázzanak az izzók.

Színét okostelefonnal változtathatja, mely Wi-Fi segítségével csatlakozik az lámpához. Az irányításhoz le kell tölteni a „Tuya Smart” applikációt a Google Play-ről, vagy az App Store-ból, a termékcsomagoláson található QR-kód segítségével. Párosítsa a készülékkel, regisztráljon, és már irányíthatja is a lámpát. Azonban ez a lámpa ennél többet is tud! A Google Asszisztens, vagy Amazon Alexa használatával hanggal is tudja irányítani a LED lámpát, elő sem kell hozzá vennie a telefonját. Ráadásul családtagjaival, vagy barátaival is megoszthatja ezt a szuper élményt, hiszen egy lámpát több készülékről is lehet irányítani a „megosztás” funkcióval. 

Ha több Tuya izzóval is rendelkezik, az applikáció segítségével egyszerre is tudja őket irányítani. Ehhez nem kell mást tennie, mint az alkalmazásban csoportot létrehozni, kiválasztani azokat az izzókat, amelyeket együtt szeretne irányítani, majd áthelyezni őket ebbe a közös csoportba.

További hasznos funkcióval is rendelkeznek ezek a szuper izzók:
Ütemezhető működésüknek köszönhetően a megfelelő bioritmus és alvásciklus kialakításában is a segítségére lesznek, továbbá arra is képesek, hogy a zene ritmusára változtassák a fényüket. 

Ez az AC foglalattal rendelkező, SMD LED technológiával működő lámpa 2450 Lumenes fényáramot bocsájt ki magából és 120°-os szögben sugározza fényét. Teljesítménye 24W, élettartama pedig 15.000 óra, így megvásárlása után még hosszú ideig élvezhető hangulatos fénye.

Külseje egyszerű, modern és letisztult. Lapos, tejüveg lámpaburával rendelkezik, mely igazán jól mutat otthona bármely pontján.

Átmérője 280mm, magassága 80 mm, súlya pedig 31 gramm. Alumínium-plasztik anyagból készült, melynek fontos tulajdonsága, hogy tökéletesen elvezeti a hőt a LED-chipektől, így megnövelve a fényforrás élettartamát.


 

Vélemények

Véleménye fontos számunkra. Kérjük értékelje a terméket.

Miért minket válasszon?

Gyors szállítás

Kedvező árak

Minőségi termékek

Biztonságos
vásárlás