A LED VILÁGÍTÁS SZAKÉRTŐJE | S-LIGHTLED VILÁGÍTÁSTECHNIKA

Legyen kivitelezői, vagy viszonteladói partnerünk: Viszonteladói program

Termékek

S-LIGHTLED Pontbeváltás

Regisztrált vásárlóink a megvásárolt termékek árának függvényében pontokat kapnak, melyeket a rendelés lezárása után, az itt szereplő - pontért is megvehető - termékekre válthatnak be. A pontokat a regisztrációhoz tartozó pontgyűjtő számlán a rendelés lezárása után jóváírjuk, melyek ezután 100%-ban és 1 pont = 1 Forint értékben válthatóak be.

A pontrendszer nem vonatkozik a Viszonteladó és Kivitelező partnereinkre, számukra a megszokott kedvezményrendszert kínáljuk a Partner Program keretein belül. A pontbeváltás részletes szabályzatát lap alján olvashatja.

További információk a pontrendszerről:

A pontokat csak az itt található termékekre lehet beváltani. A regisztráció és a hirlevél feliratkozás után fix pontokat (100 és 200), a vásárlások után pedig a termékekre vonatkozó, a termékoldalon jelzett pontokat írunk jóvá a pontgyűjtő számlán.

Ha a kosárban található pontért is megvehető termék és a vásárlónak van felhasználható pontja, abban az esetben a rendelési folyamatban megjelenik a beváltás lehetősége, a fizetési mód kiválasztás alatt. A pontért megvehető termékek listája folyamatosan változik, így ha nem talál megfelelő terméket, érdemes később is visszanézni.

A pontokat a rendelés után számított 365 napig, vagyis egy évig válthatja be, ezután a pontok elévülnek és törlődnek a pontgyűjtő számláról. Az aktuális pontegyenleg belépés után, a profilom menüpontban ellenőrizhető. Viszonteladó és kivitelező partnereinknek a rendszer nem számol pontokat. Elállás esetén a vonatkozó vásárlásra felhasznált pontok 1 pont = 1 Ft értékben levonásra kerülnek a visszautalásra kerülő összegből.

Tovább
Szűrés

Miért minket válasszon?

Gyors szállítás

Kedvező árak

Minőségi termékek

Biztonságos
vásárlás