Tájékoztatjuk, hogy nyári szabadság miatt üzletünk 2024.06.24 - 06.28. között zárva tart. | Információ >>

A LED VILÁGÍTÁS SZAKÉRTŐJE | S-LIGHTLED VILÁGÍTÁSTECHNIKA

Legyen kivitelezői, vagy viszonteladói partnerünk: Viszonteladói program

Termékek
Szűrés
Ár
1 Ft - 20 990 Ft
LED típusa
Működtető feszültség
Termék státusza

Színes LED szalagok

Színes monochróm LED szalag nagy választékban kapható az S-LIGHTLED kínálatában. A piros, kék, zöld, sárga alap színeken kívül nálunk vásárolható LED szalag narancs és pink színben is. A 60 LED/méter színes szalagot nem forgalmazzuk, helyette ajánljuk a nagy fénypontsűrűségű 120 LED/méter kivitelt, amely élénkebb színt és folyamatos homogén fényt biztosít sok más gyártó termékével ellentétben.

Szűrés

A színes LED szalagok segítségével olyan kreatív világítást valósíthatunk meg otthonunkban, irodában vagy akár közterületen, amely igazi élményt és változatosságot biztosít nap, mint nap.

Az S-LIGHTLED elkötelezett a minőségi LED világítás irányában, ezért termékeinket úgy válogattuk össze, hogy nem csak az alkatrészek minősége, hanem a használhatóságuk is magas szintű legyen, így a 60 LED/méter színes szalagot nem forgalmazzuk, mivel általában látható helyekre telepítik és fényereje valamint megjelenése a LED-ek távolsága miatt nem kielégítő.

Helyette ajánljuk a nagy fénypontsűrűségű 120 LED/méter LED szalag kivitelt, amely megfelelően beépítve folyamatos homogén fénycsíkot ad. A 120 LED-nek köszönhetően a szalag világítása nem csak folyamatos homogén fényt biztosít, hanem rendkívül látványos, élénk színű is sok más gyártó termékével ellentétben.

 

 

Miért minket válasszon?

Gyors szállítás

Kedvező árak

Minőségi termékek

Biztonságos
vásárlás