A LED VILÁGÍTÁS SZAKÉRTŐJE | S-LIGHTLED VILÁGÍTÁSTECHNIKA

Legyen kivitelezői, vagy viszonteladói partnerünk: Viszonteladói program

Termékek
Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek
Dokumentum helye
Dokumentum helye
Adatkezelési tájékoztató
Dokumentum helye
Vásárlási tudnivalók
1. Mikor kapom meg a rendelésem?

A rendeléseket hétköznap 8.00-17.00 között dolgozzuk fel. A hétköznap 15 óráig beérkező rendeléseket amennyiben raktáron vannak a tételek még aznap átadjuk a futárszolgálatnak és várhatóan másnap kézbesítésre kerülnek.

Amennyiben egy termék nincs raktáron úgy annak várható beszerzési idejéről a rendelés visszaigazolásban tájékoztatjuk a Kedves Vásárlót.

Oldalunkon törekszünk rá, hogy mindig a megfelelő várható szállítási határidő kerüljön feltűntetésre, de esetenként előfordulhat, hogy attól eltérő szállítási határidővel tudjuk vállalni a rendelések teljesítését amiért szíves elnézésüket és megértésüket kérjük.

2. Mennyi garancia van a termékre?

A termékek garanciális időtartamára vonatkozó információ a termék oldalán található meg. Amennyiben nem kerül feltüntetésre, vagy tévesen jelenítjük meg úgy a gyártó általi garanciát garantáljuk Önnek.

Ha garanciális problémája van a termékkel elsőnek e-mailben kérjük, hogy részletesen tájékoztasson minket a következőkről:

    • A rendelésének vagy számlájának sorszáma
    • A termék meghibásodásának előjelei vagy aktuális jelei amennyiben még működőképes

Illetve meghibásodás esetén kérjük a terméket ne használja a szükségesnél tovább, és a lehető leghamarabb vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb megoldást találjunk a problémára.

 

3. Külföldön élek, tudok rendelni így is?

Természetesen van lehetőség rendelni ebben az esetben is. Azonban kiszállítást csak Magyarország területén vállalunk jelenleg.


Amennyiben környező országban él a legjobb megoldás, ha az Önhöz legközelebbi Posta Pontra vagy Postára kéri a rendelést, így könnyedén át tudja venni.

4. Van egy konyhám, szobám, lakásom, segítenek megtervezni a világítást?

Amennyiben ilyen jellegű megkeresése van felénk, természetesen a legjobb tudásunk szerint megpróbálunk segíteni az igényeinek megfelelően.


Viszont kizárólag a termékajánlásokban, a megfelelő világítás kiválasztásában és azoknak mennyiségében! Kivitelezést nem vállalunk!


Az e fajta megkereséseket kérjük a franklin@franklinkft.hu címre küldje meg részünkre és a lehető leghamarabb, de maximum 72 órán belül válaszolunk.

5. Kivitelező, viszonteladó vagyok, szeretnék kedvezményesen vásárolni, mik a teendőim?

Kivitelezőként elegendő regisztrálni a webáruházunkban és a kivitelezői menüpontban található információknak megfelelni, vagyis havi nettó 100.000 Ft értékben vásárolni. Amint eléri a 100.000 Ft-ot az első vásárlása úgy aktiválódik a kedveményes fiókja és látja a csökkentett árakat is. A kedvezményt csak azután veheti igénybe, az első rendeléséből nem jár kedvezmény!


Viszonteladói kedvezményrendszerünk kevésbé automatizált. Vegyük sorra őket;  • Regisztráció webáruházunk felületén

  • E-mail küldése a franklin@franklinkft.hu címre, hogy viszonteladói kapcsolatban szeretne lenni velünk

  • A viszonteladói menüpontban található szerződés kitöltése és megküldése részünkre

  • Bolt fotók illetve webáruház elérhetőség megküldése részünkre


Viszonteladóknak az egyik fő kikötésünk, hogy az általunk feltöltött kiskereskedelmi árakon értékesítsék a termékeket!

Miért minket válasszon?

Gyors szállítás

Kedvező árak

Minőségi termékek

Biztonságos
vásárlás