A LED VILÁGÍTÁS SZAKÉRTŐJE | S-LIGHTLED VILÁGÍTÁSTECHNIKA

Legyen kivitelezői, vagy viszonteladói partnerünk: Viszonteladói program

Termékek

VISZONTELADÓKNAK

Legyen viszonteladó, vagy kivitelező partnerünk!

Cégünk 1993 óta azon dolgozik, hogy a legjobbat nyújtsa vásárlóinak és partnereinek, kizárólag olyan termékeket forgalmazunk amiket mi is szívesen látunk otthonainkban.

Ennek a mentalitásnak köszönhetően sikerült egy olyan erős alapot építenünk, amire büszkék vagyunk és a márkavédett S-LIGHTLED szalagok és LED vezérlők forgalmazása a kiváló minőségű TOPMET ALU LED profilokkal karöltve, már rengeteg otthont és tulajdonost tesz boldoggá!

Nálunk ismeretlen fogalom a garanciális probléma, hiszen a kiváló minőségű alkatrészek, a magas elvárások olyan terméket teremtettek, amikre több év garanciát is vállalunk! Amennyiben nem szeretne ügyfelei garanciális problémáival vesződni, válassza Ön is az S-LIGHTLED LED világítási eszközöket.

Raktárkészletünk állandó, és folyamatosan pótoljuk a legkelendőbb termékeinket. Kizárólag az S-LIGHTLED fehér LED szalagok érhetőek el 8 színhőmérsékletben, amitől különösen egyediek vagyunk a piacon.

 

Bízzon a minőségben, bízzon a 25 év tapasztalatban, bízzon az S-LIGHTLED termékeiben!

Termékeinkre rendkívül kedvező feltételeket biztosítunk viszonteladóinknak!

 

Viszonteladói regisztráció menete

Regisztráljon webshopunkban cégével: Webáruház regisztráció

Miután regisztrált, a lenti űrlapon küldje el jelentkezését viszonteladói programunkba. Kollégáink hamarosan visszajeleznek és tájékoztatják a viszonteladói program feltételeiről, az elérhető kedvezményekről és ezek alapján beállítják profiljában az Önnek megfelelő viszonteladói csoportot. Ezután az oldalra belépve már a kedvezménnyel csökkentett árakat fogja látni.

A viszonteladói programban való részvétel feltétele a meghatározott összeghatárokat elérő, folyamatos vásárlás. Ezek alapján megkülönböztetünk kivitelezői/lakberendezői, viszonteladói és kiemelt viszonteladói csoportokat. A csoportok sávos kedvezményeiről és a bekerülés feltételeiről jelentkezését követően külön tájékoztatjuk.

Természetesen telefonon és e-mailen keresztül is csatlakozhat, amennyiben jelzi ezen szándékát az alábbi elérhetőségeken.

További információk:

Szolyka Szabolcs
Tel: 0670 426 8496
szolyka@franklinkft.hu

> Viszonteladói szállítási keretszerződés letöltése
> Készfizető kezesi szerződés letöltése

Adatkezelés elfogadása

Miért minket válasszon?

Gyors szállítás

Kedvező árak

Minőségi termékek

Biztonságos
vásárlás