Tájékoztatjuk, hogy nyári szabadság miatt üzletünk 2024.07.22 - 07.26. között zárva tart. | Információ >>

A LED VILÁGÍTÁS SZAKÉRTŐJE | S-LIGHTLED VILÁGÍTÁSTECHNIKA

Legyen kivitelezői, vagy viszonteladói partnerünk: Viszonteladói program

Termékek

VISZONTELADÓKNAK

S-lightled LED profil nagykereskedés

Legyen viszonteladó, vagy kivitelező partnerünk!

Viszonteladónak azon partnerek jelentkezését várjuk, akik rendelkeznek üzlethelyiséggel!

Kivitelezői partnereink közé várjuk többek közt villanyszerelő, bútorkészítő, lakberendező és tervező partnereink jelentkezését  ezen az oldalon > 


Cégünk 1993 óta azon dolgozik, hogy a legjobbat nyújtsa vásárlóinak és partnereinek, kizárólag olyan termékeket forgalmazunk amiket mi is szívesen látunk otthonainkban. Ennek a mentalitásnak köszönhetően sikerült egy olyan erős alapot építenünk, amire büszkék vagyunk és a márkavédett S-LIGHTLED szalagok és LED vezérlők forgalmazása a kiváló minőségű TOPMET ALU LED profilokkal karöltve, már rengeteg otthont és tulajdonost tesz boldoggá!

Nálunk ismeretlen fogalom a garanciális probléma, hiszen a kiváló minőségű alkatrészek, a magas elvárások olyan terméket teremtettek, amikre több év garanciát is vállalunk! Amennyiben nem szeretne ügyfelei garanciális problémáival vesződni, válassza Ön is az S-LIGHTLED LED világítási eszközöket.

Raktárkészletünk állandó, és folyamatosan pótoljuk a legkelendőbb termékeinket. Kizárólag az S-LIGHTLED fehér LED szalagok érhetőek el 8 színhőmérsékletben, amitől különösen egyediek vagyunk a piacon.

Bízhat a minőségben, bízhat a 25 év tapasztalatban, bízhat az S-LIGHTLED termékeiben!

Termékeinkre rendkívül kedvező feltételeket biztosítunk viszonteladóinknak!

A viszonteladói programban való részvétel feltétele a meghatározott összeghatárokat elérő, folyamatos vásárlás. Ezek alapján megkülönböztetünk kivitelezői/lakberendezői, viszonteladói és kiemelt viszonteladói csoportokat. A csoportok sávos kedvezményeiről és a bekerülés feltételeiről jelentkezését követően külön tájékoztatjuk.

Viszonteladói regisztráció menete

1. Ha még nincs regisztrációja oldalunkon, regisztráljon webshopunkban cége adataival: Webáruház regisztráció

2. Miután regisztrált, a lenti űrlapon küldje el jelentkezését viszonteladói programunkba.

Kollégáink hamarosan visszajeleznek és tájékoztatják a viszonteladói program feltételeiről, az elérhető kedvezményekről és ezek alapján beállítják profiljában az Önnek megfelelő viszonteladói csoportot. Ezután az oldalra belépve már a kedvezménnyel csökkentett árakat fogja látni.

Természetesen telefonon és e-mailen keresztül is csatlakozhat, amennyiben jelzi ezen szándékát az alábbi elérhetőségeken.

További információk:

Szolyka Szabolcs
Tel: 0670 426 8496
szolyka@franklinkft.hu

Viszonteladói jelentkezés űrlap

Rendelkezik üzlethelyiséggel?

Miért minket válasszon?

Gyors szállítás

Kedvező árak

Minőségi termékek

Biztonságos
vásárlás