A LED VILÁGÍTÁS SZAKÉRTŐJE | S-LIGHTLED VILÁGÍTÁSTECHNIKA

Legyen kivitelezői, vagy viszonteladói partnerünk: Viszonteladói program

Termékek
Szűrés
Ár
1 Ft - 20 990 Ft
LED típusa
Működtető feszültség
Termék státusza

Fehér LED szalagok

Magas minőségű saját logós LED szalag nagy fényhasznosítású LED chip-ek felhasználásával. Fehér színű LED szalagok 8 színhőmérsékletben!  2200K - 2700K - 3000K - 3500K - 4000K - 5500K - 6000K - 9000K. Bármilyen környezetben szeretne LED szalag fő-, vagy rejtett világítást, kínálatunkban megtalálja a fényerőben és színhőmérsékletben megfelelő megoldást.

Szűrés

Nálunk az elterjedt 12V= mellett raktárról vásárolható 24V= feszültségű LED szalag is. A sajátmárkás LED szalagjaink magas minőségbiztosítási szinten és a legjobb minőségű alkatrészekből készülnek, így kedvező ár/érték arányban válogathat a piacon megszokottól hosszabb, 3 év garanciával rendelkező LED szalag kínálatunkból.

A LED fényforrásoknál a korrelált színhőmérséklet mutatja a fehér fény színét. A fehér fény színhőmérséklete a fehér fény színárnyalatát jelzi. Ha egy fekete tárgyat melegítenek a színe megváltozik attól függően,hogy milyen hőmérsékletű (K°). Ez a színskála használható a fehér fény színárnyalatának leírására.

A 3500K alatti érték meleg fehér, a 3500-5500K közötti érték a semleges, az 5500K feletti érték pedig hideg fehér érzetet nyújt.

S-LIGHTLED webshopban megtekintheti LED szalag választékunkat, kérdés esetén szakképzett eladóink segítenek a kiválasztásban, amennyiben felkeres minket elérhetőségeinken.

 

 

Miért minket válasszon?

Gyors szállítás

Kedvező árak

Minőségi termékek

Biztonságos
vásárlás