A LED VILÁGÍTÁS SZAKÉRTŐJE | S-LIGHTLED VILÁGÍTÁSTECHNIKA

Legyen kivitelezői, vagy viszonteladói partnerünk: Viszonteladói program

Termékek
Tuya Smart Dugalj 16A Modee
Tuya Smart Dugalj 16A Modee
Tuya Smart Dugalj 16A Modee
Tuya Smart Dugalj 16A Modee
Tuya Smart Dugalj 16A Modee
Tuya Smart Dugalj 16A Modee

Tuya Smart Dugalj 16A Modee

Raktáron 5 db
Cikkszám: EPINMSC
5 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 118 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Nyomtat
Kérdés a termékről
Értesítést kérek árcsökkenés esetén:

Kérdezne a termékkel kapcsolatban? Segítünk: 0670 940 9205

Információk a termékről

Adatok

Gyártó
S-LIGHTLED

A termék gyártója.

Garancia
1 év

Egy utas okos dugalj, amely minden otthon hasznos kelléke lehet. Az eszközt egy okostelefonnal, vagy tablettel irányíthatjuk, mely Wi-Fi segítségével csatlakozik a dugaljhoz. Ehhez mindössze annyi a dolgunk, hogy letöltsük a „Tuya Smart” applikációt a Google Play-ről, vagy az App Store-ból a termékcsomagoláson található QR-kód segítségével, regisztráljunk, és máris kedvünkre irányíthatjuk ezt a hihetetlenül hasznos elosztót.

De mitől is olyan okos?

Ezt a hasznos kis eszközt az alkalmazás segítségével távolról is vezérelhetjük.

Használatával az sem akadály, ha akkor szeretnénk ki,-vagy bekapcsolni egy készüléket, ha éppen nem vagyunk otthon, hiszen az időzítő funkció segítségével egyszerűen beütemezhetjük a dugalj működését percre pontosan. Így például az elosztó arra is képes, hogy hazaérkezés előtt fél órával bekapcsolja a légkondit, hogy már a hűvös lakásba érjünk haza.

Ha több Tuya okos elosztóval is rendelkezik, az applikáció segítségével egyszerre is tudja őket irányítani. Ehhez nem kell mást tennie, mint az alkalmazásban csoportot létrehozni, kiválasztani azokat az okos elosztókat, amelyeket együtt szeretne irányítani, majd áthelyezni őket ebbe a közös csoportba.

Az eszköz használatát akár meg is oszthatja a családtagokkal, vagy barátokkal, így egyszerre többen is irányíthatják ezt a hasznos elosztót.

A Tuya alkalmazás beépített hangvezérlővel is rendelkezik, így annak használatával hanggal is tudja irányítani a LED izzót.

A Modee Smart Elosztó 16A áramerősséggel működik, maximum terhelhetősége 3680W, illetve tökéletesen bírja a 220-240V-os áramingadozást. Hosszúsága 81,6mm, szélessége és magassága pedig 55mm. Tökéletesen működik maximum 80%-os páratartalom mellett, -10oC és +40oC között. Használata maximálisan biztonságos, hiszen gyermekvédelemmel is felszerelték.

A párosítás folyamata:

1, Csatlakoztassuk az elosztót a csatlakozóhoz.

2, Nyissuk meg az alkalmazást, lépjünk be a felhasználói fiókunkba, majd nyomjuk meg a középen elhelyezkedő „Eszköz hozzáadása” gombot. Válassza ki a „Villanyszerelő” opciót és az „Elosztó (BLE+WI-FI)” terméket. Válassza ki a jobb felső sarokban hogy Wi-fi, vagy Bluetooth segítségével szeretne kapcsolódni.

3, Válassza ki a Wi-fi hálózatot, koppintson a ’Tovább” feliratra és várjon, amíg az „Eszköz hozzáadása” folyamat befejeződik

4, A kezdőképernyőn megtalálja a „Minden eszköz” fül alatt a párosított terméket.

Telefonunkon Wi-Fi bekapcsolása elengedhetetlen a fent említett művelethez és továbbiakban az izzó irányításához is!


 

Vélemények

Véleménye fontos számunkra. Kérjük értékelje a terméket.

Miért minket válasszon?

Gyors szállítás

Kedvező árak

Minőségi termékek

Biztonságos
vásárlás