Tájékoztatjuk, hogy nyári szabadság miatt üzletünk 2024.06.24 - 06.28. között zárva tart. | Információ >>

A LED VILÁGÍTÁS SZAKÉRTŐJE | S-LIGHTLED VILÁGÍTÁSTECHNIKA

Legyen kivitelezői, vagy viszonteladói partnerünk: Viszonteladói program

Termékek

Hulladékkezelés

A hulladékkezelés fontos és aktív része munkánknak. Éppen ezért vagyunk mi, az S-lightled világítástechnikai szakáruház munkatársai és partnerei, elkötelezettek célunk megvalósításában, az illegálisan illetve a nem újrahasznosított elektronikai hulladék mennyiségének csökkentésében.


Évente mintegy 50 millió tonna elektronikai hulladék keletkezik világszerte. Ennek alig 13 százalékát hasznosítják újra szakszerű körülmények között. A legtöbb e-hulladék a szeméttelepekre vagy illegális "újrahasznosító műhelyekbe" kerül.  Köztük nagyon sok LED-es termék. Lámpák, fényforrások, kiegészítő eszközök. S velük együtt számos környezetre ártalmas alkotóanyag kerül "kidobásra".

Hulladékkezelés lenne a LEDvilág sötét oldala?


Közel sem. Mindenkinek szüksége van fényre, valamiféle (meg)világításra az életében. A LED-világítás a hibáik ellenére is a legjobb választás a fényminőség, az energiafelhasználás és a környezeti terhelés tekintetében. S bár az újrahasznosításuk nem egyszerű, közel sem lehetetlen feladat. Naponta születnek újabb technológiai és hulladékkezelési megoldások, amelyek a ma még zöldnek számító megoldásokat  is bőven felülmúlják. Hulladékkezelés Gy.I.KNekem is fontos a környezetem és így a hulladékkezelés is. Mi tehetek elsőként? 

  • A hulladékkezelés első és  legfontosabb lépése, hogy az e-hulladékot ne tegye a háztartási szemétbe.


Mit tehetek az e-hulladékkal?

  • Hozza be az S-LIGHTLED  világítástechnikai szaküzletébe! Kollégáink díjmentesen átveszik öntől.


Milyen elektronikai hulladékot vesznek át tőlem az S-LIGHTLED  szaküzletében ?

  • akkuk, elemek
  • fényforrások

 


Miért minket válasszon?

Gyors szállítás

Kedvező árak

Minőségi termékek

Biztonságos
vásárlás